En we zijn weer live!

Op 20 oktober 2021 stond ik na ruim 1,5 jaar voor het eerst voor een groep mensen in de Balzaal van BlueCity (010). De leden van de Vereniging van Inrichtingsprofessionals waren gestart een rondleiding gekregen door BlueCity. Daarna mocht ik mijn inzichten delen over circulaire economie en ging ik in gesprek met de mensen in de zaal.

Met regelmaat word ik gevraagd om een presentatie te geven over circulair ondernemen of aanverwante onderwerpen. Wat is circulaire economie en wat zijn circulaire businessmodellen. Waarom wordt dit thema steeds belangrijker? En hoe word je succesvol circulair? In mijn presentaties maak ik gebruik van veel voorbeelden en aansprekend beeldmateriaal. Meelezen met de slides van de powerpoint? Daar doe ik dus niet aan.

Ook geïnteresseerd in een duurzaam event of rondleiding bij BlueCity? Neem contact op met BlueCity Events. Je kunt mij erbij boeken voor een presentatie!

De Vereniging van Inrichtingsprofessionals maakte een kort filmpje met een impressie van de middag, je vindt het hieronder.

We weten allemaal dat we onze economie duurzamer moeten maken, maar hoe begin je eraan?