Ondersteuning lancering programma Circulair Bouwend

26 juni 2023

Het programma Circulair Bouwend van ENZuid wil de transitie naar een circulaire en duurzame bouw aanjagen in de drie zuidelijke provincies. Een circulaire en duurzame aanpak voor de bouw biedt antwoorden op de grote bouwopgave in deze regio in relatie tot uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ruimte. Voor de lancering van het programma op 14 juni tijdens de Top ENZuid in Yrseke is een nieuwe website ontwikkeld.

In opdracht van ENZuid heb ik voor de nieuwe website  het programma vertaald naar korte, aansprekende teksten en interviews afgenomen met gamechangers op het gebied van biobased bouwen: Jan Willem van de Groep (Building Balance) en Rob van Nistelrooij (Bouwbedrijf Van Herpen). In samenwerking met de webdeveloper en opdrachtgever heb ik passend beeldmateriaal geselecteerd en geplaatst. Tijdens het event op 14 juni heb ik interviews afgenomen met aanwezige stakeholders voor de video-impressie (gemaakt door Mediup) die ook te vinden is op de site.

Reactie van de opdrachtgever: “Dank voor je professionele inzet voor de teksten en het ‘laden’ van de site. In korte tijd veel gedaan en echt onder de indruk hoe je tijdens de Top de mensen op tijd wist te interviewen en met de goede vragen echt sterke verhalen wist vast te leggen op de video.”

 

Wil je ook een website over circulariteit of duurzaamheid (door)ontwikkelen, of een ander communicatie-middel? Zoek je hulp voor een aantal zaken of wil je het hele proces uitbesteden? Ik kan dit voor je verzorgen! Kijk bij Aanpak of neem contact met me op.

Foto: Bram Saeys/ ENZuid