Nieuwe website De Graaf & Co gelanceerd

Welkom op mijn nieuwe website! Vier jaar na de start van een eigen onderneming was mijn website toe aan een serieuze actualisatie met meer aandacht voor wat ik doe en met wie.

Met dank aan Jeffrey van Gelderen van Reverb Media is mijn site meer geworden dan een online contactformulier (mijn eerste nogal luie idee). Hij zette me aan om mijn projectaanpak te verwoorden in overzichtelijke stappen en vertaalde die naar een helder vormgegeven overzicht. Ook nieuw is dat ik -met trots- de mensen kan voorstellen waar ik vaak en tot tevredenheid mee samenwerk.

In het voorjaar van 2021 had Fleur Beerthuis al een nieuwe serie portretfoto’s van mij gemaakt die hier goed van pas kwam.

Aan het logo en achtergrondbeeld die in 2017 werden ontwikkeld door Heleen Lamers veranderde helemaal niks. De achtergrond met gekleurde cirkels en cirkeldelen bleek een prima startpunt voor illustraties zoals hier.

Natuurlijk duurde het allemaal veel langer dan gedacht, want je eigen website komt vaak onderaan de to-do lijst. Daarom ben ik ook heel blij dat de site nu live staat. Wat vind jij van mijn nieuwe site? Mis je nog informatie of zou je meer willen weten over bepaalde onderwerpen? Neem contact op.